31 december. Het jaar 2023 is bijna voorbij. Wat velen doen is terug kijken. Voor de één een topjaar, voor de ander een rampjaar.
December staat bol van de tradities. Vooral kerst, maar zeker ook oud en nieuw. Oliebollen, vuurwerk, cabaret op televisie en natuurlijk allerlei jaaroverzichten.
Voor wie het heeft gemist: Hier kun je het jaaroverzicht van de NOS zien en via deze link het jaaroverzicht van RTL.

Voor Zuidplas.net betekende 2023 de start van een nieuwe website en de verdere opbouw van de site. Langzamerhand weten de inwoners van Zuidplas ons te vinden en krijgen we ook al veel mails toegezonden. Die beantwoorden we allemaal persoonlijk en proberen dat binnen enkele uren al te doen. Meestal lukt dat wel. Het zijn veel doorverwijzingen. Precies wat Zuidplas.net beoogt.
Er is namelijk veel informatie beschikbaar, maar het vinden van die informatie is soms lastig. Of het nu gaat om een hulpvraag of een algemene maatschappelijke vraag. Wij proberen je zo goed mogelijk de weg te wijzen.
In 2024 starten wij ons testforum wat, net als onze website, een jaar proef draait. Daarna komt het definitief online. Aanmelden voor het forum kan vanaf morgen, 1 januari alvast.
We hopen met een beperkt aantal mensen uitgebreid te kunnen testen en zijn voornemens dit tot een volwassen forum uit te bouwen. Dat kan echter niet zonder jouw hulp.
We rekenen en dan ook op dat er hulp komt vanuit de dorpen. We zoeken ook nog moderators die het forum bij kunnen gaan houden. Lijkt dat iets voor jou? Neem dan vooral contact op!

Voor nu wensen wij iedereen een mooi oud en nieuw en spreken we de wens uit dat iedereen gezond mag blijven in 2024!
We spreken elkaar vast weer in 2024. Tot dan!

Olaf Boezelijn
Oprichter Zuidplas.net