Het valt in deze tijd niet mee om goedkoop de boodschappen te doen. Alles wordt immers maar duurder.
Wij gaan je op weg helpen naar wat besparing op de boodschappen. Misschien zitten er tips bij die je nog niet kent.

De website budget-food heeft producten die veelal ingevroren zijn en/of tegen de houdbaarheidsdatum aanzitten. Hiermee kun je wel tot zo’n 70% besparen op je boodschappen. Check de site!

Op Anti Duur vind je producten die veelal onjuist zijn gelabeld en ook tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen. Ze zijn nog prima te eten en te drinken.

Maar ook onze eigen Albert Hein kan natuurlijk niet achterblijven als het gaat om voedselverspilling. Zij hebben de AH-overblijvers!
Overblijvers zijn producten die aan het eind van de dag overblijven en uit het assortiment gaan of een naderende houdbaarheidsdatum hebben. Je kunt ze tegen een extra voordelige prijs meenemen in je eigen tas.

Een nieuweling is Too Good to Go die producten van verschillende aanbieders in de aanbieding heeft. Dit werkt via een App.

Foodello werkt zo’n beetje hetzelfde als Anti Duur. Ze schrijven er zelf over: “Wij redden producten die niet in de supermarkt belanden, omdat de THT-datum dichterbij komt, een product uit het assortiment verdwijnt, of omdat er een drukfout staat op de verpakking. Zo verminderen we voedselverspilling.”

Als laatste wijzen we je nog op onze eigen pagina met bespaartips. Door handig gebruik te maken van al dit soort websites kun je veel geld besparen. Wil je je ervaringen delen? Graag! Laat het ons dan weten via een berichtje of ons forum.